DEDA DIZAJN j.d.o.o.

Sesvete
Catering
Obrazac možete ispuniti u 1 minuti! Korak 1/2
5+
Godina na tržištu
5+
Broj zaposlenih
Odabir klijenata 2020
5,0
7 ocjena

7 ocjena za tvrtku DEDA DIZAJN j.d.o.o.

Ocjene

Andreja K., prije 4 godine

Bilo je izvrsno. Dečki su došli na vrijeme, sve odradiili kako treba. Hrane je bilo više nego dovoljno za pristupačnu cijenu. Gosti su bili zadovoljni. Sve je ispunjeno baš kako treba. Dajem ocjenu deset od deset!

Marijana B., prije 4 godine

Sve je bilo odlično. Dečki su bili brzi i točni. Hrana je bila fina. Cijena je bila kao i dogovorena.

Maja T., prije 4 godine

Odlično! Genijalini su! Od mene imaju 5 zvjezdica.

Miso O., prije 4 godine

Ponuda na vrijeme, jako susretljivi i poslovni. Spremni na svaki dogovor i za svaku preporuku.

Marina G., prije 4 godine

Zadovoljni smo svi. Kako smo se dogovorili tako je i napravljeno. Brzo i uredno.

Marija P., prije 4 godine

Brzi i susretljivi.

Viktor B., prije 4 godine

Susretljivost, angažiranost i spremnost na dogovor.

Usluge: Catering za privatnu zabavu, Catering za poslovni domjenak, Catering, Catering za vjenčanje

Drugi izvođači u blizini Sesveta

HCS, Sveta Nedelja

 
0 ocjena

Druge usluge u Sesvetama i okolici

Nedavni upiti

Poslovni domjenak

  • Datum događaja: 25.10.2019
  • Mjesto događaja: Moscenicka Draga
  • Broj osoba: Do 30 osoba
  • Željeni obroci: Coffee break, Finger food, Hladna jela/predjela, Topla jela, Deserti
  • Vrsta posluživanja: Posluživanje
  • Dodatno: Tanjuri i pribor

Poštovani, Organiziramo korporativni rođendan 25.10 i trebamo uslugu cateringa za 30-ak ljudi. Trajanje eventa je nekih 5-6 sati poslijepodne (17-23) te bi trebali 2 konobara ili konobara i koktel majstora. Screenshot lokacije je priložen, budget nemamo, ali bismo voljeli dobiti raspon cijena od niže prema višoj, kao i ono što je uključeno u isti - Od vas trebamo hranu, a mi ćemo donijeti naše piće. Srdačno, Mateo

Poslovni domjenak

  • Datum događaja: 11.11.2019.
  • Mjesto događaja: Predvorje Male dvorane Lisinski
  • Broj osoba: Više od 50 osoba
  • Željeni obroci: Finger food, Bar/piće
  • Vrsta posluživanja: Posluživanje
  • Dodatno: Tanjuri i pribor

Poštovani, nakon obljetnickog koncerta Camerate Cantilly u Maloj dvorani Lisinski u organizaciji Udruge . željeli bismo manjim domjenkom obilježiti 5.godišnjicu našeg djelovanja. Vrsta domjenka, ovisno o vašoj ponudi, bila bi finger food uz odgovarajuće piće, ili samo piće i jedna veća slavljenička torta iz vaše ponude. Ako bi nam gornji meniji bili financijski prezahtjevni jer smo mala neprofitabila udruga, tada bismo imali samo piće - sok, vino, voda, a u svakom slucaju bio bi samoborski bermet jer dolazimo iz Samobora, a bermet je sponzorski. Trebale bi zbog toga i odgovarajuće čaše, za moguća prva dva menija i pribor, a konobar za posluživanje gostiju u sva tri slučaja. Osim ovih triju ponuda, mozda nam mozete osmisliti jos koju, nama prihvatljiviju iz gore navedenih razloga. Očekivani broj osoba je između 60 i 80. Koncert završava oko 21:30, a prostor u predvorju nam je na raspolaganju do 23:30. Zahvaljujem unaprijed, srdačan pozdrav, Zdenka Paar, tajnica Udruge

Poslovni domjenak

  • Datum događaja: 18.11.2019
  • Mjesto događaja: Rijeka
  • Broj osoba: Više od 50 osoba
  • Vrsta posluživanja: Samoposluživanje

Poštovani, molim vas ponudu na tri različita jela koja se mogu servirati u banjama za ručak. Uz glavno jelo potrebna je i ponda salate. Radi se o snimanju reklame koja ima svoj craft te je potrebo dostaviti samo topli obrok odnosno ručak s pripadajučim priborom i tanjurima (nikako plastika). Snimanje je na jednoj lokaciji. Molim da salata sadržava svježu mrkvu u većem omjeru.

Poslovni domjenak

  • Datum događaja: 23.11.2019.
  • Mjesto događaja: Zagreb Kampus Borongaj
  • Broj osoba: Više od 50 osoba
  • Željeni obroci: Hladna jela/predjela
  • Vrsta posluživanja: Posluživanje
  • Dodatno: Tanjuri i pribor

Poštovani, javljam se u ime planinarskog društva iz Zagreba, koje obilježava 50. godina osnivanja i rada. Želja nam je organizirati domjenak za naše članove i uzvanike, (između 80- osoba), u okviru naših mogućnosti. Financiramo se isključivo od uplaćenih članarina. Molim ponudu za hladna slana jela, (dalmatinski pršut, mješani sirevi, domaća šunka sa hrenom,svježi sir i vrhnje, francuska salata, capreze i štrukli,kruh, molim u ponudu uključiti sav pribor i oprema (buffet stol, stolnjaci,salvete, tanjuri, pribor za jelo, čaše, može sve plastično, ostali sitni inventar.) Osoblje 1 ili 2 konobara. Piće i slatko ćemo osigurati sami. Napominjem da sve plaćamo u gotovini. U očekivanju vašeg odgovora unaprijed zahvaljujem i srdačno vas pozdravljam.

Poslovni domjenak

  • Datum događaja: 20.11.2019.g.
  • Mjesto događaja: Lučko - Zagreb
  • Broj osoba: 30–50
  • Željeni obroci: Coffee break, Finger food, Hladna jela/predjela, Deserti
  • Vrsta posluživanja: Samoposluživanje

Pozdrav, Radi se o poslovnom domijenku poslije seminara u firmi. Obzirom da neće biti stolica, bilo bi zgodno kako bi catering bio finger food te neke salate hladne i ono što vi predlažete da bi bilo najbolje. Ponuda bi trebala biti za 50-tak ljudi. Molila bih ponudu vezano za tražene zahtjeve ukoliko je moguće do sutrašnjeg dana! Unaprijed zahvaljujem! Srdačan pozdrav i ugodan dan! Marijana

Poslovni domjenak

  • Datum događaja: 5.12.2019.
  • Mjesto događaja: Zagreb
  • Broj osoba: Više od 50 osoba
  • Željeni obroci: Finger food, Hladna jela/predjela, Deserti, Bar/piće
  • Vrsta posluživanja: Posluživanje
  • Dodatno: Tanjuri i pribor, Stolovi i stolice

Planirani broj gostiju je do osoba. Što se tiče hrane i pića željeli bismo ponuditi malo posebniju ponudu hrane u smislu modernog pristupa eventima i hrani. Radi se o božićnom domjenku za poslovne parntere u prostoru firme (na raspolaganju hodnici firme). Treba nam cca 30 barskih stolova sa crnim stolnjacima, 3 pulta za posluživanje hrane (švedski stol). Za sva pitanja stojim na raspolaganju.

Poslovni domjenak

  • Datum događaja: 20,21, i 22.12
  • Mjesto događaja: Zagreb
  • Broj osoba: Više od 50 osoba
  • Željeni obroci: Topla jela
  • Vrsta posluživanja: Samoposluživanje

Poštovani, Ja organiziram zasjedanje Europskog parlamenta mladih Hrvatske koje će se održati u Zagrebu od 20. do 22.12. pa tražim opcije za ručkove i večere za 40-70 ljudi, pretežno srednjoškolaca i studenata. Što vi nudite i po kojoj cijeni? Koji su najjeftiniji obroci koje možete spremiti? Lp,

Poslovni domjenak

  • Datum događaja: 17.3.
  • Mjesto događaja: Muzej Suvremene Umjetnosti
  • Broj osoba: Više od 50 osoba
  • Željeni obroci: Hladna jela/predjela, Topla jela, Deserti
  • Vrsta posluživanja: Samoposluživanje
  • Dodatno: Tanjuri i pribor, Stolovi i stolice

FMCG Marketing Summit već tradicionalno je centralno mjesto okupljanja vodećih profesionalaca iz sektora robe široke potrošnje. Drugu godinu za redom održat će se u Muzeju suvremene umjetnosti u Zagrebu, a na jednom će mjestu okupiti oko vodećih imena hrvatske poslovne scene. Za ovu priliku tražimo iskusan catering tim koji može prostor MSU-a opremiti potrebnim visokim stolovima, stolcima i priborom za jelo kao i čašama. Ponuda jela treba uključivati hladna predjela, topla glavna jela, deserte u voće.

Poslovni domjenak

  • Datum događaja: Svaki dan
  • Mjesto događaja: Zagreb, Varšavska
  • Broj osoba: Do 30 osoba
  • Željeni obroci: Coffee break, Finger food, Hladna jela/predjela, Deserti
  • Vrsta posluživanja: Posluživanje
  • Dodatno: Tanjuri i pribor

Poštovani, Tražim ponude za svakodnevnu i cjelogodišnju dostavu doručka za hostel u strogom centru. Potrebne su ponude različitih kategorija doručka (basic, regular, premium) kao i sam sastav, te cjenovnik za buffet po osobi i cjenu paketa doručka ukoliko bi se odlučili za takvu varijantu. Cijenjene ponude slati na navedenu email adresu, za za sva pitanja slobodno nazovite. Lp,

Poslovni domjenak

  • Datum događaja: svaki dan
  • Mjesto događaja: Novi Marof
  • Broj osoba: Više od 50 osoba
  • Željeni obroci: Topla jela
  • Vrsta posluživanja: Samoposluživanje

U otvaranju sam privatnog dječjeg vrtića u Varaždinskoj županiji, točnije grad Novi Marof pa me zanimaju ponude toplih jela koje bi se svakim danom, od ponedjeljka do petka pripremale za djecu predškolske dobi te zadovoljavali sve uvjeti za takvu vrstu usluge. Broj korisnika usluge bi bio cca 60 obroka svakodnevno.