Naš ugostitelj za catering je bio točan, prijateljski raspoložen i vrlo strpljiv. Uvijek nam je bio na raspolaganju ako smo imali nekih dodatnih zahtjeva i pitanja. Definitivno preporučujem!
Ja i moj suprug smo bili neodlučni koga odabrati za catering za rođendansku zabavu koju smo priredili u našoj kući. Na kraju, odlučili smo se obratiti Trebam.hr i nisu nas razočarali. Dan nakon što smo predali upit na njihovoj web stranici, nekoliko tvrtki za catering nas je kontaktiralo i odlučili smo se za onu s najpovoljnijom cijenom. Sve je proteklo glatko, osoblje tvrtke za catering je bilo točno i srdačno, a uz to, hrana je bila ukusna. Definitivno preporučujem!
Ugostitelj za catering koga sam odabrala bio je nepogrešiv – uzeo je u obzir moje želje, savjetovao me kroz proces sastavljanja jelovnika... On i njegova ekipa su bili točni, vrlo prijateljski raspoloženi prema mojim gostima i iznimno profesionalni. Hvala njemu i hvala Trebam.hr što mi je pomogao pronaći ga!
Cijena ovisi o vrsti cateringa i catering servisu. Osnovna usluga obično uključuje samo pripremu hrane i njezinu dostavu na željeno mjesto. Ako su uz hranu potrebni tanjuri, čaše, posuđe i osoblje, ta se usluga posebno dogova. U tom slučaju govorimo o cateringu po sistemu “ključ u ruke”.
Obično ovisi o tome priprema li se hrana hranu na licu mjesta ili ne. Većina servisa pospremit će ostatke hrane, tanjure i slično, ali ne i ostalo (stolice, stolovi). Preporučujemo da se s odabranim catering servisom dogovorite o pospremanju i čišćenju nakon događanja.
Planirani broj gostiju je do osoba. Što se tiče hrane i pića željeli bismo ponuditi malo posebniju ponudu hrane u smislu modernog pristupa eventima i hrani. Radi se o božićnom domjenku za poslovne parntere u prostoru firme (na raspolaganju hodnici firme). Treba nam cca 30 barskih stolova sa crnim stolnjacima, 3 pulta za posluživanje hrane (švedski stol). Za sva pitanja stojim na raspolaganju.
Poštovani zainteresirani smo za usluge catering kuća na navedeni datum za cca 80 osoba. Radi se o svadbenoj proslavi, ali ne bismo htjeli klasični svadbeni catering. Ideja je da se po dolasku gostiju posluži glavna večera (juha, toplo predjelo,glavno jelo) od strane konobara, a ostatak da bude buffet stol sa narescima, slasticama i sl. te da se u neko kasnije doba buffet dopuni s nekim varivom, čobancem ili sl. U ponudi bi htjeli i usluge pića. Unaprijed hvala. Srdačno,
Poštovani, Radi se o obnovi zavjeta, 50godina braka. Potrebno nam je uz poslugu (minimum dva konobara), predjelo (može biti kombinacija finger food-a i posluživanje za stolom) te glavno jelo (molim za dvije ponude, riblji i mesni). Uz hranu bi voljeli i servis za stol (stoljnaci, krpene salvete). Lokacija je u restoranu koji je u tom momentu van radnog odnosa stoga kuhinja sa spremom i frižiderima postoji te pribor za jelo (tanjuti, beštek i čaše). Potrebni su nam konobari i Vaša usluga do nakon posluživanja dezerta, kojeg bi mi pripremili (kolače) ali dok se podignu tanjuri od dezerta. Datum je još promjeniv (+-7 dana). Molim Vas za ponudu u kunama. Unparijed hvala,
Potrebno 4 veca suncobrana,ili manji sator. Potrebno 4-6 barskih okruglih stolova sa stoljnjacima. Tanjuri,case i bestek za cca 40 osoba. Hrana bez kolaca i pice bez zestice.Kolace i zesticu imamo svoje. Hrana ako je moguce mješano meso sa roštilja i primjerena salata te kruh. Posjedujemo 3 pivska seta te nadstresnicu gdje bi se oni smjestili. Tako da trebamo samo sjenilo nad okruglim barskim stolovima. Također treba veliki frižider za rashladiti pice koje bi bilo u vasoj ponudi.To bi bilo kod mladozenje 1-2 sata prije odlaska po mladu i vjencanje
Radi se o koncertu, očekuje se od oko ljudi u publici. Hrana bi trebala biti veganska. Nastupit će 6 izvođača, po dva izvođača u tri seta (svaki set će trajati oko 50 minuta). Nakon svakog seta bit će upriličena pauza od 15-20 minuta u kojoj bi publika trebala imati pristup hrani i piću. Atmosfera je poluformalna. Ljudi ne trebaju nužno sjediti za stolovima već mogu slobodno šetati i na "šanku" preuzeti/kupiti hranu i piće od poslužitelja u pauzama od koncerata.
Poštovani, Ja organiziram zasjedanje Europskog parlamenta mladih Hrvatske koje će se održati u Zagrebu od 20. do 22.12. pa tražim opcije za ručkove i večere za 40-70 ljudi, pretežno srednjoškolaca i studenata. Što vi nudite i po kojoj cijeni? Koji su najjeftiniji obroci koje možete spremiti? Lp,
ŽELIM PRIREDITI DOMJENAK ZA KOLEGICE I KOLEGE POVODOM MOGA ODLASKA U MIROVINU. HRANA MORA BITI RELATIVNO LAGANA, PRIGODNA ZA OVO DOBA GODINE, BEZ JUHE. ZA PREDJELO NARESCI I TOPLA JELA na pr. RIŽOTA i LAGANE TJESTENINE. GLAVNO JELO NEŠTO S ROŠTILJA + ZAPEČENE ŠTRUKLE I SLIČNO. lijep pozdrav Jasenka Nećak
Povod: Čašćenje kolega povodom ''okruglog'' rođendana - cca 50 osoba. Tip ranžiranja- Švedski stol , tople hrane u grijanim posudama - sa plamenikom (alkoholni grijači ili termo posude). Dostava na Lokaciju Ozaljska 91, u poslovne prostorije HT-a oko 14 ili 15 sati u sobu za sastanke - I kat. Dostava hrane i pribora- tanjuri, noževi, vilice. Trajanje događanja: cca 4 sata - nakon tog pokupiti pribor
Svadba je 18.4., vec je ugovoreno Crkbeno vjencanje u Zapresicu u 17 h i 19.30 h svecana vecera u Wedding resort Corberon (Prigorje Brdovacko). Ja molim ponude za ugoscivanje obitelji po strani mladozenje prije polaska u Crkvu; ovako otprilike sam to mislila: - postaviti sator u mom dvoristu (velicine 4x5 m ili slicno) - catering/svedski stol + barski stolovi (naresci, topla hrana....potrebno naravno dogovoriti) - sve treba biti servirano najkasnije u 14 h - dolazak & goscenje nase rodbine 14- 16 h; ocekujem oko 50 ljudi - najkasnije u 16 h polazak za Zapresic u Crkvu Naravno svaka stavka je za detaljan dogovor. Hvala za Vasu ponudu, .
FMCG Marketing Summit već tradicionalno je centralno mjesto okupljanja vodećih profesionalaca iz sektora robe široke potrošnje. Drugu godinu za redom održat će se u Muzeju suvremene umjetnosti u Zagrebu, a na jednom će mjestu okupiti oko vodećih imena hrvatske poslovne scene. Za ovu priliku tražimo iskusan catering tim koji može prostor MSU-a opremiti potrebnim visokim stolovima, stolcima i priborom za jelo kao i čašama. Ponuda jela treba uključivati hladna predjela, topla glavna jela, deserte u voće.