Pozdrav, obzirom da je u pitanju ljeto nisam sigurna koju hranu bi najbolje bilo servirati. S toga Vas molim 2 ponude (za kanape i grickalice, i topli i hladni švedski stol) i što sve spada u te dvije opcije. Obavezan je jedan bezglutenski meni! Potrebni su i šator/pagode, stajačice, čaše i pribor za jelo. Je li i usluga konobara u ponudi? Lp,
Za svadbu trebamo dostavu hrane i pića i osoblje koje poslužuje hranu u sljedovima - finger food za doček gostiju, hladno predjelo, juha i toplo glavno jelo (s nekoliko porcija vegetarijanskog jela ne površno izvedenog), stol s desertima, svadbena torta (ako treba možemo se i drugačije snaći za tortu), kasno toplo jelo (također s nekoliko vege obroka radi nekoliko gostiju), osoblje koje to poslužuje (juha u zdjelama a ostalo može biti švedski stol) i velik izbor pića (alkoholna i bezalkoholna) Preferiram komunikaciju e-mailom.
Poštovani, molim Vas ponudu za catering za neformalno predbožićno druženje u prostoru firme. Ukupno se očekuje oko 25 osoba, a većinu vremena vjerujem da će biti prisutno između 15 i 20 osoba. Početak druženja oko 11 sati, a trajanje do 16-17 sati. Možete li javiti cijenu po osobi i ponudu neklh božićnih menija. Piće molim staviti opcionalno tj. dodatno na cijenu po osobi jer možda to i sami riješimo. Lokacija je Donje Svetice, preko puta Kauflanda. Imamo relativno prostran prostor u koji se mogu unijeti visoki stolovi ili se iskoristiti postojeći (radni) za posluživanje hrane. U slučaju da su potrebne dodatne informacije, dostupna sam na mobitel upisan u kontaktima. Lijep pozdrav, Anja
Poštovani, Radi privatnog rođendana kojeg ćemo održati u jednom kafiću u Zagrebu, molila bih ponudu za fingerfood, te hladna i topla jela koja se mogu jesti "sa nogu" bez potrebe razanja i korištenja noža za rezanje. Većinom bih htjela mesna jela, a vegetarijanskih da bude par na izbor. Unaprijed zahvaljujem!
Upit za catering za događanje povodom Svjetskog dana socijalnog rada Poštovani, Planiramo okupiti između - ljudi te bismo željeli catering uslugu koja uključuje finger food za 80 osoba. Također, potrebna nam je dostava vode i sokova za ljudi. Osim toga, molimo vas da osigurate pribor za jelo za ljudi. Nisu potrebni stolovi i stolice, dvorana će i već imati Molimo vas da nam dostavite informacije o ponudi, uključujući dostupne opcije hrane, cijene te uvjete dostave. Također, ukoliko imate dodatne usluge ili prijedloge, slobodno ih navedite. Unaprijed zahvaljujemo na vašem odgovoru. S poštovanjem, Josipa Bičanić
Vezano uz deserte mislim isključivo na dvije-tri vrste jednostavnijih kolačića. Trebao bih uz navedeno nešto sokova, jamnica, bijelog i crnog vina, čaše za vino i jednu osobu da malo hendla oko čaša i toga. sve skupa onako minimalistički samo da ljudi imaju nešto gricnuti i to je to. Od pribora eventualno čačkalice i salvete.
Pozdrav, molim Vas za ponudu cateringa za - ljudi za poslovni domjenak u Varaždinu. Potreban je jedan coffee break s pecivima, voćem i slično što mogu ponuditi za to. Za ručak bi se radilo o vege i mesnim opcijama i desertima bez rafiniranog šećer. Za ručak bi se nudili kanapei, finger food i slično, ništa sa sljedovima. Također molim ponude paketa pića. Što se tiče stolova, radilo bi se o stajaćim stolovima, bez stolica. Unaprijed hvala!
Proslava je na "štefanje" 26.12.'23. u Nedelišću - Međimurje. Trajanje cca 15:00h - 21:00h. U pitanju je 1. dječji rođendan. Za glavno jelo može piletina ili puretina + svinjetina. Može odresci obični ili pohani, ražnjići i slično. Kao prilog može krumpir, kroketi, povrće ili nešto slično. Tanjuri, vilice i noževi su poželjni. Desert nije potreban.
Potrebna su nam samo topla glavna jela, po jedna vrsta za svaki dan, koja se međusobni razlikuju, dakle da se ne jede dva dana za redom isti obrok. Potrebna nam je dostava te hrane ne lokaciju, iako trenutno nismo sigurno gdje će se event održati. Također, ne znamo točan broj mesojeda, vegetarijanca i vegana, ali znamo da će nam biti potrebna sva tri menuja. Broj ljudi je okviran. Želim okvirnu ponudu s obzirom na ove uvjete. Hvala!
Organiziramo konferenciju te su nam potrebne dvije vrste cateringa za oba dana. 1) Pauza za kavu - kava, čaj, voda i sok, manji zalogaji (kroasani i slično) 2) Ručak - topli obrok, švedski stol, pribor Dakle, 22. I 23.3. oko 11 sati pauza za kavu i oko 14:30 ručak, oba dana za 45 ljudi Srdačno, Paula