Ukusna hrana, pravoremena dostava
Jakop zadovoljna, uslugom, hranom i cijenom. Sve preporuke za Zlatni lug.
Usluge: Catering za poslovni domjenak, Catering za vjenčanje, Catering za privatnu zabavu, Catering
Lokacija Arena Zagreb - hrana za tim koji radi na pripremi koncerta. Potrebna po dva obroka, dana 20.06. i dana 21.06. Četvrtak 20. 06 Ručak -švedski sto Broj mesnih obroka - 20x Broj vegetarijanskih obroka - 10x Broj veganskih obroka - 10x Večera - Finger food Broj mesnih obroka - 20x Broj vegetarijanskih obroka - 10x Broj veganskih obroka - 10x Petak 21. 06 Ručak - švedski sto Broj mesnih obroka - 20x Broj vegetarijanskih obroka - 10x Broj veganskih obroka - 10x Večera - Finger Food Broj mesnih obroka - 20x Broj vegetarijanskih obroka - 10x Broj veganskih obroka - 10x Večera - Sendviči Broj mesnih obroka - 20x Broj vegetarijanskih obroka - 10x Broj veganskih obroka - 10x
Pozdrav, Organiziram druženje za djevojačku koje će se odviti u jednoj kući u Zagrebu. Trebala bi catering za naše manje druženje čisto da imamo neke fine zalogajčiće za prigristi tokom dana. Dakle više neki brunch stil, nego neka veća jela za ručak. Catering bi voljela imati između 12-14 sati. Hvala puno, S poštovanjem
Radi se o djecjem 12rođendanu u stanu u Srediscu, od 16 ljudi 4 djece od 12,11,11 i 8 god, te su nam 3 osobe vegani Treba nam svedski stol s mozda 3 jela, 2 mesna i 1 vegansko i razne salate ali otvoreni smo prijedlozima Nadam se dq netko moze pomoci obzirim na last minute zahthjev🙏 Hvala unaprijed! Helena
Poštovani, Tražimo catering koji bi svakodnevno pripremao i dostavljao obroke za Francusku internacionalnu i Njemačku Internacionalnu školu u Zagrebu. Škole se nalaze u istoj zgradi na Fratrovcu 36 u Remetama i imaju sve zajedno oko učenika. Molila bih kontakte od firmi koje su u mogućnosti vršiti traženu uslugu.
plata sireva i pršuta, masline,cherry rajčice, orašasti plodovi, razne salate kao hladna jela (grčka, šopska, cezar, libanonska...), topla jela nekoliko vrsta (rižoto s kozicama, tagliatelle s umakom, pašticada s njokama, rezanci s povrćem, zapečeni krumpir...i sl.), štukle i štrudle kao desert, sezonsko voće.
Poštovanje, radi se o rođendanskoj zabavi, hrana bi trebala biti do 14 h toga dana na lokaciji. Već bismo s druge lokacije dovezli pečeni odojak i janjetinu. Zanima nas što nudite i koje su cijene za: - hladne plate - topla jela za djecu i one koji ne vole ova klasična pečenja: piletina/puretina/teletina kao bečki, u umaku i slično - prilozi: pečeni krumpir, kroketi, pomfrit, pečeno povrće - ne bismo rižu - što nudite od salata? - što nudite od deserata, a da nisu kremasti kolači? imate li pite/štrudle ili tako nešto što može solidno izdržati toplo vrijeme (neće biti na suncu, ali opet bit će na sobnoj povišenoj temperaturi) Piće i tortu imamo. Ako imate cjenik iz kojeg se mogu birati sve stvari, onda zanemarite napisano, pa mi samo pošaljite što nudite. :) Hvala lijepa i lijep pozdrav.
Poštovani, trebala bih vaš prijedlog menija i cijenu za slijedeće: - osoba - stomatolozi petak i subota oba dana ručak ožujak i isto tako listopad Molila bih vas više menija i vaših prijedloga sa cijenom usluge i osoblja - prvenstveno kuhinjskog Trenutno nemamo toćan datum dolaska inaće je osoba pa nam treba pomoć vanjskog suradnika Srdačan pozdrav
Radit ćemo u Dubrovniku 14. i 15. rujna na važnom događaju te imamo potrebu za lokalnim konobarima, kuharima i peračima posuđa. Znači hrana i piće nam nije potrebno, nego samo osoblje pa vas molim informaciju da li možete iste osigurati i kolika bi bila sveukupna cijena. Što se tiče brojeva, ovo je ono što će nam trebati: Subota, 14. rujna i nedjelja, 15. rujna: o Konobari: -20 konobara -početak rada: 9:30 -završetak rada: 18:30 o Kuhari: -6 kuhara -početak rada: 9:00 -završetak rada: 18:00 o perači posuđa: -3 perača posuđa -početak rada: 9:30 -završetak rada: 18:30 Profil konobara: o Profesionalni konobari s najmanje 2 godine iskustva na događajima. Dob iznad 25 godina. Mješavina muškaraca i žena. Moraju govoriti barem engleski i hrvatski. Njihova uloga će biti posluživanje VIP gostiju tijekom radnog vremena u VIP hospitality zoni. Morat će dočekati goste, ponuditi im piće, otići do bara i zamoliti barmena da pripremi narudžbu i donese je do stola. Hrana će biti postavljena na bifeima, gosti će uzimati hranu s bifea, ili će zamoliti konobare za hranu, u tom slučaju konobari će morati pripremiti neku hranu za goste i donijeti je do stolova. Još jedna važna uloga je održavanje stolova uvijek čistima od posuđa i praznih čaša, te vraćanje stolica i stolica na njihovo prvobitno mjesto. Konobare će tijekom usluge upravljati naš tim. • Profil kuhara: o Profesionalni kuhari s najmanje 2 godine iskustva na događajima. Ne moraju imati vrhunske kuharske vještine, ali moraju imati vještine u manipulaciji hranom, vještine rezanja, serviranja, organizacijske vještine, vještine čišćenja. Bit će na bifeu gdje će pripremati hranu, održavajući je uvijek lijepom i servirajući gostima. Kuhari će pomoći prati kuhinjski pribor koji će koristiti tijekom dana. • Perači posuđa o Bit će u području za pranje, primajući prljave čaše, tanjure i pribor za jelo, stavljajući ih u regale i ubacujući regale u perilice posuđa. Također će trebati oprati neke kuhinjske uređaje.