Svadba je 18.4., vec je ugovoreno Crkbeno vjencanje u Zapresicu u 17 h i 19.30 h svecana vecera u Wedding resort Corberon (Prigorje Brdovacko). Ja molim ponude za ugoscivanje obitelji po strani mladozenje prije polaska u Crkvu; ovako otprilike sam to mislila: - postaviti sator u mom dvoristu (velicine 4x5 m ili slicno) - catering/svedski stol + barski stolovi (naresci, topla hrana....potrebno naravno dogovoriti) - sve treba biti servirano najkasnije u 14 h - dolazak & goscenje nase rodbine 14- 16 h; ocekujem oko 50 ljudi - najkasnije u 16 h polazak za Zapresic u Crkvu Naravno svaka stavka je za detaljan dogovor. Hvala za Vasu ponudu, .
FMCG Marketing Summit već tradicionalno je centralno mjesto okupljanja vodećih profesionalaca iz sektora robe široke potrošnje. Drugu godinu za redom održat će se u Muzeju suvremene umjetnosti u Zagrebu, a na jednom će mjestu okupiti oko vodećih imena hrvatske poslovne scene. Za ovu priliku tražimo iskusan catering tim koji može prostor MSU-a opremiti potrebnim visokim stolovima, stolcima i priborom za jelo kao i čašama. Ponuda jela treba uključivati hladna predjela, topla glavna jela, deserte u voće.
Poštovani, Tražim ponude za svakodnevnu i cjelogodišnju dostavu doručka za hostel u strogom centru. Potrebne su ponude različitih kategorija doručka (basic, regular, premium) kao i sam sastav, te cjenovnik za buffet po osobi i cjenu paketa doručka ukoliko bi se odlučili za takvu varijantu. Cijenjene ponude slati na navedenu email adresu, za za sva pitanja slobodno nazovite. Lp,
Postovani, Povodom zenidbe sina organizirao bih okupljanje gostiju prije odlaska po mladu kod kuce u Vodicama. Zanimaju me vise vrsta opcija ceteringa kao npr, sator ili suncobrani, stolovi i klupe, okrugli stolovi, pribor za jelo, hladnjaci, konobari Takodjer me zanima dali pruzate usluge ceteringa sa mojom hranom i picem jer vec imam svoje prsute,kulenje, kobasice i ostalo. Jeste li u mogucnosti organizirati
U otvaranju sam privatnog dječjeg vrtića u Varaždinskoj županiji, točnije grad Novi Marof pa me zanimaju ponude toplih jela koje bi se svakim danom, od ponedjeljka do petka pripremale za djecu predškolske dobi te zadovoljavali sve uvjeti za takvu vrstu usluge. Broj korisnika usluge bi bio cca 60 obroka svakodnevno.
Poštovani, Ljubazno bih vas molila ponudu za uslugu cateringa na dan 6.2. na lokaciji Pučko otvoreno učilište, Krapina (hodnik ispred Male dvorane). Radi se o poslovnoj edukaciji u trajanju od cca 2h nakon koje bismo za polaznike organizirali zakusku, na bazi cca 30-40 ljudi. Potrebno nam je sljedeće: • Kava, čaj, gazirani i negazirani skokovi, gazirana i negazirana voda • Kiflice, mali sedviči ili neki drugi oblik finger fooda (molim vas dajte nam prijedlog što možete pripremiti i po kojim cijenama) • Konobari koji bi pripremili kavu i poslužili sve navedeno uz pripadajući inventar • Vjerujem da PUO može osigurati stolove na kojima bi se navedeno posluživalo Okvirno vrijeme posluživanja zakuske je od 11:50 -12:30 kako je sada predviđeno u programu. Konačno bi potvrdili kad program bude finaliziran. Ukoliko su potrebne još neke informacije slobodno me kontaktirajte. Lijepi pozdrav,
Biti će svečana većera povodom vjenčanja, išli bi na varijantu toplo hladnog menua, posluživanj iz grijanih banja marija na pladnjeve i na stol gdje bi si ljudi sami uzimali, ali konobari bi donjeli kao platu na stol. Trebam ponudu za toplo hladni menu i uslugu konobara za posluživanje hrane vaše i moga pića. Hvala
Na Sveučilištu u Dubrovniku u dvoranama organiziramo konferenciju i trebamo: Piće dobrodošlice uz tradicionalne slastice (čaša pjenušca i komad slastice) za dan 09. rujna za osoba Pauza za kavu (jutarnja kava ili čaj, mineralna voda, sok od naranče ili grejpa, kroasani, dansko pecivo, voće) za dan 10. i 11. rujna za osoba Pauza za kavu (popodnevna kava ili čaj, mineralna voda, izbor voćnih sokova, čajni kolačići) za dan 10. i 11. rujna za osoba Koktel ručak za dane 10. i 11. rujna za osoba Koktel ručak uključuje: Predjelo: hladni naresci (pršut, domaća šunka) sirevi, izbor sezonskih salata, Glavno jelo: meso s prilogom, riba s prilogom; vegeterijanski obrok Desert: izbor slastica i voća Piće: čaša vode, čaša vina (bijelog ili crnog) ili čaša voćnog soka. Ponudu trebam hitno, najkasnije do 16.01. Hvala unaprijed Mihaela Balent d.o.o.
Postovani, Molim Vas ponudu za privatnu zabavu za do 30 osoba. Jelovnik: Goveda juha, govedina + hren umak Glavno jelo: 3 vrste pecenja (npr. snicli u umaku, patka, pohano, peceno ili neke pohane punjene mesne rolice itd), njoki/kroketi, krumpir, povrce mjesano + mjesana salata Desert: Strudla slatka od sira i jabuka Pice bi bilo u nasem trosku, s Vasim tanjurima i priborom. Te Vas molim cijenu sa posluzivanje i bez posluzivanja. Za sva pitanja stojimo na raspolaganju! Hvala,
Poštovani, zanimala bi me ponuda cateringa za doček gostiju kod mlade prije odlaska na vjenčanje. Što se tiče hrane, da se bazira na pladnjevima (pršut,sir,, mali zalogajčići i hladne salate. . Očekivani broj uzvanika između 70-80 osoba. Ne znam da li je potrebno napomenuti da bih željela naravno i pribor za jelo (mali plitki tanjurići, ubrusi, vilice i čaše). Zamolila bih Vas da mi pošaljete ponudu bez pića i s uključenim pićem. Također ponudu sa uključenim kolačima i bez kolača. Unaprijed se zahvaljujem. Molim i opciju sa postavkom vašeg šatora i barskim stolovima.Srdačan pozdrav