Poštovani, Ja organiziram zasjedanje Europskog parlamenta mladih Hrvatske koje će se održati u Zagrebu od 20. do 22.12. pa tražim opcije za ručkove i večere za 40-70 ljudi, pretežno srednjoškolaca i studenata. Što vi nudite i po kojoj cijeni? Koji su najjeftiniji obroci koje možete spremiti? Lp,
ŽELIM PRIREDITI DOMJENAK ZA KOLEGICE I KOLEGE POVODOM MOGA ODLASKA U MIROVINU. HRANA MORA BITI RELATIVNO LAGANA, PRIGODNA ZA OVO DOBA GODINE, BEZ JUHE. ZA PREDJELO NARESCI I TOPLA JELA na pr. RIŽOTA i LAGANE TJESTENINE. GLAVNO JELO NEŠTO S ROŠTILJA + ZAPEČENE ŠTRUKLE I SLIČNO. lijep pozdrav Jasenka Nećak
Povod: Čašćenje kolega povodom ''okruglog'' rođendana - cca 50 osoba. Tip ranžiranja- Švedski stol , tople hrane u grijanim posudama - sa plamenikom (alkoholni grijači ili termo posude). Dostava na Lokaciju Ozaljska 91, u poslovne prostorije HT-a oko 14 ili 15 sati u sobu za sastanke - I kat. Dostava hrane i pribora- tanjuri, noževi, vilice. Trajanje događanja: cca 4 sata - nakon tog pokupiti pribor
Svadba je 18.4., vec je ugovoreno Crkbeno vjencanje u Zapresicu u 17 h i 19.30 h svecana vecera u Wedding resort Corberon (Prigorje Brdovacko). Ja molim ponude za ugoscivanje obitelji po strani mladozenje prije polaska u Crkvu; ovako otprilike sam to mislila: - postaviti sator u mom dvoristu (velicine 4x5 m ili slicno) - catering/svedski stol + barski stolovi (naresci, topla hrana....potrebno naravno dogovoriti) - sve treba biti servirano najkasnije u 14 h - dolazak & goscenje nase rodbine 14- 16 h; ocekujem oko 50 ljudi - najkasnije u 16 h polazak za Zapresic u Crkvu Naravno svaka stavka je za detaljan dogovor. Hvala za Vasu ponudu, .
FMCG Marketing Summit već tradicionalno je centralno mjesto okupljanja vodećih profesionalaca iz sektora robe široke potrošnje. Drugu godinu za redom održat će se u Muzeju suvremene umjetnosti u Zagrebu, a na jednom će mjestu okupiti oko vodećih imena hrvatske poslovne scene. Za ovu priliku tražimo iskusan catering tim koji može prostor MSU-a opremiti potrebnim visokim stolovima, stolcima i priborom za jelo kao i čašama. Ponuda jela treba uključivati hladna predjela, topla glavna jela, deserte u voće.
Poštovani, Tražim ponude za svakodnevnu i cjelogodišnju dostavu doručka za hostel u strogom centru. Potrebne su ponude različitih kategorija doručka (basic, regular, premium) kao i sam sastav, te cjenovnik za buffet po osobi i cjenu paketa doručka ukoliko bi se odlučili za takvu varijantu. Cijenjene ponude slati na navedenu email adresu, za za sva pitanja slobodno nazovite. Lp,
Postovani, Povodom zenidbe sina organizirao bih okupljanje gostiju prije odlaska po mladu kod kuce u Vodicama. Zanimaju me vise vrsta opcija ceteringa kao npr, sator ili suncobrani, stolovi i klupe, okrugli stolovi, pribor za jelo, hladnjaci, konobari Takodjer me zanima dali pruzate usluge ceteringa sa mojom hranom i picem jer vec imam svoje prsute,kulenje, kobasice i ostalo. Jeste li u mogucnosti organizirati
U otvaranju sam privatnog dječjeg vrtića u Varaždinskoj županiji, točnije grad Novi Marof pa me zanimaju ponude toplih jela koje bi se svakim danom, od ponedjeljka do petka pripremale za djecu predškolske dobi te zadovoljavali sve uvjeti za takvu vrstu usluge. Broj korisnika usluge bi bio cca 60 obroka svakodnevno.
Poštovani, Ljubazno bih vas molila ponudu za uslugu cateringa na dan 6.2. na lokaciji Pučko otvoreno učilište, Krapina (hodnik ispred Male dvorane). Radi se o poslovnoj edukaciji u trajanju od cca 2h nakon koje bismo za polaznike organizirali zakusku, na bazi cca 30-40 ljudi. Potrebno nam je sljedeće: • Kava, čaj, gazirani i negazirani skokovi, gazirana i negazirana voda • Kiflice, mali sedviči ili neki drugi oblik finger fooda (molim vas dajte nam prijedlog što možete pripremiti i po kojim cijenama) • Konobari koji bi pripremili kavu i poslužili sve navedeno uz pripadajući inventar • Vjerujem da PUO može osigurati stolove na kojima bi se navedeno posluživalo Okvirno vrijeme posluživanja zakuske je od 11:50 -12:30 kako je sada predviđeno u programu. Konačno bi potvrdili kad program bude finaliziran. Ukoliko su potrebne još neke informacije slobodno me kontaktirajte. Lijepi pozdrav,
Biti će svečana većera povodom vjenčanja, išli bi na varijantu toplo hladnog menua, posluživanj iz grijanih banja marija na pladnjeve i na stol gdje bi si ljudi sami uzimali, ali konobari bi donjeli kao platu na stol. Trebam ponudu za toplo hladni menu i uslugu konobara za posluživanje hrane vaše i moga pića. Hvala