Poštovani, trebala bih vaš prijedlog menija i cijenu za slijedeće: - osoba - stomatolozi petak i subota oba dana ručak ožujak i isto tako listopad Molila bih vas više menija i vaših prijedloga sa cijenom usluge i osoblja - prvenstveno kuhinjskog Trenutno nemamo toćan datum dolaska inaće je osoba pa nam treba pomoć vanjskog suradnika Srdačan pozdrav
Radit ćemo u Dubrovniku 14. i 15. rujna na važnom događaju te imamo potrebu za lokalnim konobarima, kuharima i peračima posuđa. Znači hrana i piće nam nije potrebno, nego samo osoblje pa vas molim informaciju da li možete iste osigurati i kolika bi bila sveukupna cijena. Što se tiče brojeva, ovo je ono što će nam trebati: Subota, 14. rujna i nedjelja, 15. rujna: o Konobari: -20 konobara -početak rada: 9:30 -završetak rada: 18:30 o Kuhari: -6 kuhara -početak rada: 9:00 -završetak rada: 18:00 o perači posuđa: -3 perača posuđa -početak rada: 9:30 -završetak rada: 18:30 Profil konobara: o Profesionalni konobari s najmanje 2 godine iskustva na događajima. Dob iznad 25 godina. Mješavina muškaraca i žena. Moraju govoriti barem engleski i hrvatski. Njihova uloga će biti posluživanje VIP gostiju tijekom radnog vremena u VIP hospitality zoni. Morat će dočekati goste, ponuditi im piće, otići do bara i zamoliti barmena da pripremi narudžbu i donese je do stola. Hrana će biti postavljena na bifeima, gosti će uzimati hranu s bifea, ili će zamoliti konobare za hranu, u tom slučaju konobari će morati pripremiti neku hranu za goste i donijeti je do stolova. Još jedna važna uloga je održavanje stolova uvijek čistima od posuđa i praznih čaša, te vraćanje stolica i stolica na njihovo prvobitno mjesto. Konobare će tijekom usluge upravljati naš tim. • Profil kuhara: o Profesionalni kuhari s najmanje 2 godine iskustva na događajima. Ne moraju imati vrhunske kuharske vještine, ali moraju imati vještine u manipulaciji hranom, vještine rezanja, serviranja, organizacijske vještine, vještine čišćenja. Bit će na bifeu gdje će pripremati hranu, održavajući je uvijek lijepom i servirajući gostima. Kuhari će pomoći prati kuhinjski pribor koji će koristiti tijekom dana. • Perači posuđa o Bit će u području za pranje, primajući prljave čaše, tanjure i pribor za jelo, stavljajući ih u regale i ubacujući regale u perilice posuđa. Također će trebati oprati neke kuhinjske uređaje.
On Monday, September 23 - to prepare a buffet dinner, bartenders will prepare drinks, and waitresses will clean up on the fly. Tuesday, September 24 - to prepare breakfast and waitresses to clean up on a regular basis. In the evening, a plate dinner for 35 people, also bartender and waitress service. Wednesday, September 25 - to prepare breakfast and waitresses who will clean up on a regular basis. In the evening we will have a cooking workshop, so we will need waitresses to clean up on a regular basis and possibly 1 chef to help. Bar service after the workshop. Thursday, September 26 - breakfast preparation and cleanup.
finger food