KACAVIDA j.d.o.o.

Sukošan
Catering
Obrazac možete ispuniti u 1 minuti! Korak 1/2
10+
Godina na tržištu
5+
Broj zaposlenih

Drugi izvođači u blizini mjesta Sukošan

King Food, Zadar

 
0 ocjena

Druge usluge u Zadru i okolici

Nedavni upiti

Poslovni domjenak

  • Datum događaja: Trenutno imamo samo početni upit ožujak 2025 i listopad 2025
  • Broj osoba: 300
  • Koju vrstu cateringa trebate?: Topli i hladni švedski stol
  • Koje vrste jela trebate?: Mesna, Vegetarijanska, Riba bez mesa
  • Trebate li i piće?: Ne
  • Dodatno: Tanjuri i pribor, Stolovi i stolice

Poštovani, trebala bih vaš prijedlog menija i cijenu za slijedeće: - osoba - stomatolozi petak i subota oba dana ručak ožujak i isto tako listopad Molila bih vas više menija i vaših prijedloga sa cijenom usluge i osoblja - prvenstveno kuhinjskog Trenutno nemamo toćan datum dolaska inaće je osoba pa nam treba pomoć vanjskog suradnika Srdačan pozdrav

Privatna zabava

  • Datum događaja: 7.7.2024
  • Broj osoba: 30
  • Koju vrstu cateringa trebate?: Topli i hladni švedski stol
  • Koje vrste jela trebate?: Mesna
  • Trebate li i piće?: Ne

Poslovni domjenak

  • Datum događaja: 14. i 15.9.2024
  • Broj osoba: 29
  • Koju vrstu cateringa trebate?: Menu sa više sljedova
  • Koje vrste jela trebate?: Mesna, Vegetarijanska, Veganska, Riba bez mesa
  • Trebate li i piće?: Ne

Radit ćemo u Dubrovniku 14. i 15. rujna na važnom događaju te imamo potrebu za lokalnim konobarima, kuharima i peračima posuđa. Znači hrana i piće nam nije potrebno, nego samo osoblje pa vas molim informaciju da li možete iste osigurati i kolika bi bila sveukupna cijena. Što se tiče brojeva, ovo je ono što će nam trebati: Subota, 14. rujna i nedjelja, 15. rujna: o Konobari: -20 konobara -početak rada: 9:30 -završetak rada: 18:30 o Kuhari: -6 kuhara -početak rada: 9:00 -završetak rada: 18:00 o perači posuđa: -3 perača posuđa -početak rada: 9:30 -završetak rada: 18:30 Profil konobara: o Profesionalni konobari s najmanje 2 godine iskustva na događajima. Dob iznad 25 godina. Mješavina muškaraca i žena. Moraju govoriti barem engleski i hrvatski. Njihova uloga će biti posluživanje VIP gostiju tijekom radnog vremena u VIP hospitality zoni. Morat će dočekati goste, ponuditi im piće, otići do bara i zamoliti barmena da pripremi narudžbu i donese je do stola. Hrana će biti postavljena na bifeima, gosti će uzimati hranu s bifea, ili će zamoliti konobare za hranu, u tom slučaju konobari će morati pripremiti neku hranu za goste i donijeti je do stolova. Još jedna važna uloga je održavanje stolova uvijek čistima od posuđa i praznih čaša, te vraćanje stolica i stolica na njihovo prvobitno mjesto. Konobare će tijekom usluge upravljati naš tim. • Profil kuhara: o Profesionalni kuhari s najmanje 2 godine iskustva na događajima. Ne moraju imati vrhunske kuharske vještine, ali moraju imati vještine u manipulaciji hranom, vještine rezanja, serviranja, organizacijske vještine, vještine čišćenja. Bit će na bifeu gdje će pripremati hranu, održavajući je uvijek lijepom i servirajući gostima. Kuhari će pomoći prati kuhinjski pribor koji će koristiti tijekom dana. • Perači posuđa o Bit će u području za pranje, primajući prljave čaše, tanjure i pribor za jelo, stavljajući ih u regale i ubacujući regale u perilice posuđa. Također će trebati oprati neke kuhinjske uređaje.

Privatna zabava

  • Datum događaja: 23.09.2024-26.09.2024
  • Broj osoba: 35
  • Koju vrstu cateringa trebate?: Hladna predjela, Topli i hladni švedski stol, Brunch, Deserti
  • Koje vrste jela trebate?: Mesna, Vegetarijanska
  • Trebate li i piće?: Da

On Monday, September 23 - to prepare a buffet dinner, bartenders will prepare drinks, and waitresses will clean up on the fly. Tuesday, September 24 - to prepare breakfast and waitresses to clean up on a regular basis. In the evening, a plate dinner for 35 people, also bartender and waitress service. Wednesday, September 25 - to prepare breakfast and waitresses who will clean up on a regular basis. In the evening we will have a cooking workshop, so we will need waitresses to clean up on a regular basis and possibly 1 chef to help. Bar service after the workshop. Thursday, September 26 - breakfast preparation and cleanup.

Poslovni domjenak

  • Datum događaja: 17.9.2024.
  • Broj osoba: 30
  • Koju vrstu cateringa trebate?: Topli i hladni švedski stol
  • Koje vrste jela trebate?: Mesna, Vegetarijanska, Riba bez mesa
  • Trebate li i piće?: Da
  • Dodatno: Tanjuri i pribor, Stolovi i stolice

Privatna zabava

  • Datum događaja: 17.07.2024
  • Broj osoba: 8
  • Koju vrstu cateringa trebate?: Kanapei i grickalice, Hladna predjela
  • Koje vrste jela trebate?: Mesna
  • Dodatno:

finger food

Privatna zabava

  • Datum događaja: 12.7.2024.
  • Broj osoba: 8
  • Koju vrstu cateringa trebate?: Menu sa više sljedova, Topli i hladni švedski stol
  • Koje vrste jela trebate?: Mesna
  • Trebate li i piće?: Ne

Vjenčanje

  • Datum događaja: 05.09.2025
  • Broj osoba: 250
  • Koju vrstu cateringa trebate?: Kanapei i grickalice, Topli i hladni švedski stol
  • Koje vrste jela trebate?: Mesna
  • Trebate li i piće?: Ne

Privatna zabava

  • Datum događaja: 21.9.2025
  • Broj osoba: 65
  • Koju vrstu cateringa trebate?: Topli i hladni švedski stol
  • Koje vrste jela trebate?: Mesna
  • Trebate li i piće?: Ne

Vjenčanje

  • Datum događaja: 05.10.2024.
  • Broj osoba: 40
  • Koju vrstu cateringa trebate?: Hladna predjela
  • Koje vrste jela trebate?: Mesna
  • Trebate li i piće?: Da