Planiran je prijem gostiju ispred samostana na Glavotoku (otok Krk) u trajanju cca 30 min, obred vjencanja i nakon izlasta iz crve druzenje ispred samostana cca 45 min. Cetering za 40 osoba Potrebno: Hrana- finger food (meso i riba), tramezzini, bruschette, hladni buffet (razne salate u casicama, rolice..) NAPOMENA: pola hrane bez glutena i ta polovica oznacena (zastavica , drugi kraj stola....) Pice- vino, sokovi, par uobicajenih zestokih pica, sampanjac ( pice mozemo i mi nabaviti) zahtjevamo da pice bude hladno (led,frizider...)!! Voce-zdjelice voca ili vocni stapici Ostalo: 2 konobara 3 barska stola sa bijelim stolnjakom i njezno ljubicastom masnom 2 bijela suncobrana Pagoda 4x4 kako hrana nebi stajala na suncu ili u slucaju kise
Poštovani, pričest se održava u obiteljskom okruženju tako da sto se tiče jelovnika u planu nam je traziti uslugu janjetine i peke , juhe te eventualno pohanog ili nešto slično jer je na popisu 15-20 djece. Pribora imamo za 30-tak uzvanika tako da i to tražimo te me zanima opcija sa i bez posluživanja. Za sva eventualna pitanja slobodno me kontktirajte mailom ili telefonski. Srdačan pozdrav;
Vjenčanje se održava u dvorištu vikend kuće, na travnatoj površini. Potrebna nam je ponuda koja uključuje stolove i stolice za 40ak osoba i šator / pagodu koji će se koristiti isključivo u slučaju lošeg vremena. Catering dio uključuje hladno predjelo (tradicionalni međimurski specijaliteti) i večeru (janjetina - možemo nabaviti sami, ali nam je potrebna usluga pečenja + prilozi i ostatak na prijedlog).
Tražim Caterin, kod moje kuće. Znači od 12 sati kreće, mladenac dolazi do 13:00. I od kuće se odlazi u 15:30. Za to vrijeme trebam Catering , konobare tj. sve u kompletu, da sam totalno opuštena i bez brige. Bit će oko 80 osoba. Trebam ponudu hrane, kolaća, sve u kompeti što ide. Stolovi stojeći. Ako je moguće i natkriveno ili moram nekog drugog organizirati za to.lp,
Poštovani, Zanima nas ponuda za 15 odraslih i 5 djece. Radi se o privatnoj proslavi, Sv. Pricest u stanu. Rucak bi bio u 14h. Htjeli bi imati predjela i topla jela. Molim da jedno toplo jelo bude vegetarijansko. Kolika je razlika u cijeni ako uzmemo i tanjure i bestek? Molim Vas za ponude. Unaprijed hvala, Lijepi pozdrav,
molim komunikaciju putem maila ili porukama Pozdrav, u potrazi sam cateringom s ponudom do 35 osoba. Lokacija dostave je Kišpatićeva ulica za dan 12.04. Preferiram mesna jela (roštilj, piletina, pohano, zagrebački, bečki i slično) uz prilog. Svoje ponude možete dostaviti putem e-maila: Hvala
U velikoj sam gužvi ovih dana pa molim pismena javljanja. Radi se o domjenku prije vjenčanja, koji bi trajao u razdoblju od 12:00 do 14:00. Usluge koje bi trebali su dostava hrane i inventara, slaganje švedskog stola. Od dodatne opreme trebali bi barske stolove, tanjure, čaše i paviljon. vrsta jela potrebna za domjenak: finger food, kanape, sitni kolači, bezalkoholno piće i alkoholno piće. Molim posebno cijenu za finger food, kanape isitne kolače. Zahvaljujem
Riječ je o cjelodnevnom predavanju, s pauzom za ručak od 13:00-14:00 h koje će se održati u prostoru Istarske Sabornice u Poreču. Osim ručka, trebat će nam i kava/čaj u 11:30 i odmah nakon ručka te voda (iz vodovoda) u vrčevima i čaše dostupna do 15:00. Procjenjujemo da će od 40 sudionika vjerojatno 15-20 njih biti vegetarijanci, a među njima će sigurno biti vegana. U prijavnicama smo ih pitali o prehrani pa ćemo točne brojke znati do kraja dana 29.4.
U zgradi Scheier, održat će se otvorenje izložbe 06.05. gdje se predviđa dolazak oko 50 osoba. Nakon otvorenja priredio bi se mali domjenak sa kanapeima i grickalicama, te pićem voda i sokovi. Isto tako 09.05. će biti ograniziran okrugli stol sa planom na kraju organizirati za 50 osoba mali domjenak (kanapei i grickalice, sa pićem voda i sokovi).
Poštovani, bio bi to stol sa hladnim predjelima ( pršut,sir,slana riba... ) ,kanapei. možda kolači,voće. Naime,radi se o cateringu kod mladenke doma,prije obreda. Bilo bi možda najbolje da nam V,i iz Vašeg osobnog iskustva,složite neku uobičajenu ponudu koju nudite za takvu priliku. Unaprijed zahvaljujem,