Javljam Vam se oko upita za ponudu cateringa za malu svadbu u Travnju. Trebala bi ponudu za 30 ljudi, sa predjelom suhom platom, dvije vrste juhe, glavno jelo koje bi većinom bilo vegetarijansko te manjinom mesom teletinom, nekoliko vrsta salata i nekoliko vrsta priloga te pićem: muškatom i crvenim sauvignon te dvije ili tri vrste sokića za djecu.
Zanima nas uobičajeni menu-a, koje nudite za takva događanja (pričest), a npr. naš prijedlog je juha od gljiva i goveđa juha, za glavno jelo zagrebački (svinjski), svinjski naravni u umaku od gljiva,pileće rolice sa špekom i nekaj od roštilja, npr. punjena pljeskavica ili sl. te miješana salata, priloge standardne... Štrukle i poslije roštilj ili odojka ne trebamo. Čaše ne trebamo, tanjure i bešteke trebamo...
Kolega i ja slavimo rođendan u uredu. Od hrane nas zanimaju hladne plate (sir, pršut, kulen, špek, itd.) te finger food stil hrane (mini hamburgeri, bruschette s rajcicom i bosiljkom, itd. Može tu biti i tople hrane na vaš prijedlog). Nije nam potreban pribor, salvete, stolnjaci kao ni usluživanje gostiju. Potrebna nam je samo dostava.
Poštovani, Tražim ponudu za catering sa hladnim platama (naresci, sirevi…) za cca 40 ljudi. U paketu bi trebali biti kruh/peciva i salatni dodaci (masline, krastavci….). Datum je 18.3. navečer oko 18:00 sati, lokacija još nije poznata jer tražimo prostor ali biti će u Zagrebu. Hvala unaprijed i lijepi pozdrav
Pozdrav, radim malu zabavu za ekipu u jednom kafiću. Trebao bih nekakvu osnovnu ponudu hrane koja se može jesti bez pribora jer neće biti mjesta za jedenje s vilicom i nožem već isključivo s rukama. Riječ je o večernjoj zabavi pa ne treba biti jako puno hrana. Molim više cjenovnih ponuda kako bih vidio koja mi najviše paše. Hvala
Poštovani, molim Vas jednu ponudu sa hladnim predjelom-klasika(pršut,sir, kobasice....) i toplim klasičnim jelom-pileći bečki,zagrebački,pileći file sa žara,svinj.kotleti,ćevapi....sa klasičnim prilozima -npr.krumpir,kroketi,rizi biti povrće sa žara i salatom i molim Vas jednu ponudu sa desertima .Molim ponudu za deserte -torta +kolači ili slatki kutak.
Točan popis ćemo znati sutra, radi se o 30-60 osoba, fešta je za majstore, ne treba biti ništa otmjeno, ali ukusno da. Voljeli bismo nešto kao švedski stol, čak smo mislili da roštilj majstor peče meso na licu mjesta, prije toga malo predjela: sir salama, od pića bi uzeli piva, bijelo vino, mineralna voda, sokovi, aperitiv i slično.
Molim Vas jednu ponudu sa hladnim predjelom-klasika(pršut,sir, kobasice....) i toplim klasičnim jelom-pileći bečki,zagrebački,pileći file sa žara,svinj.kotleti,ćevapi....sa klasičnim prilozima -npr.krumpir,kroketi,rizi biti povrće sa žara i salatom i molim Vas jednu ponudu sa desertima .Molim ponudu za deserte -torta +kolači ili slatki kutak.
Poštovani, događaj je Prva pričest. Trebali bi ponudu na osnovi 25 odraslih osoba. Više vrsta mesnih jela sa prilozima (krumpir, riža, tjestenina), te salate. Kruh nije potreban. Također je potrebno da hrana bude servirana u termoboxovima ili da ima one plinske kartuše radi podgrijavanja u vašim spremnicima za hranu. U cijenu bi trebala biti uključena dostava i odvoz posuđa. Pribor nije potreban, kao ni posluga. Znači dostavite, postavite na stolove i ostavite. Molim vas za ponudu što prije. Hvala.
S obzirom na 25. obljetnicu udruge, potrebna nam je ponuda za catering. Zainteresirani smo za TOPLI MENU, primjerice za zagrebački odrezak, pileći file s roštilja, punjena pljeskavica, šnicla, kroketi prženi, njoki, povrće, Miješana salata,Kruh. Planirani broj ljudi na obljetnici jest . Obljetnica će biti u svibnju, a nama je u ovom trenutku potrebna ponuda zbog prijave projekta s cijenom po osobi i količinom.