D. E. L. TOURS d. o. o.

Rijeka
Catering
Obrazac možete ispuniti u 1 minuti! Korak 1/2
20+
Godina na tržištu

Drugi izvođači u blizini Rijeke

Druge usluge u Rijeci i okolici

Nedavni upiti

Poslovni domjenak

  • Datum događaja: 18.02.2020.
  • Mjesto događaja: Zagreb
  • Broj osoba: Do 30 osoba
  • Željeni obroci: Finger food, Topla jela
  • Vrsta posluživanja: Samoposluživanje

Poštovani, molim Vas ponudu za hranu. Ponuda bi trebala bit za 10ak osoba, dvije vrste ponude; topla jela i finger food, pa ću vidjeti koja mi više odgovara. Radi se o proslavi rođendana u firmi, znači, samo mi je potrebna hrana. Molim Vas da mi napravite ponudu bez roštilja, nešto drugačije Hvala

Privatna zabava

  • Datum događaja: 29.2.2020.
  • Mjesto događaja: Zagreb
  • Broj osoba: Više od 50 osoba
  • Željeni obroci: Hladna jela/predjela, Topla jela
  • Vrsta posluživanja: Posluživanje

Potreban nam je kuhar koji cena licu mjesta peci beefsteke i telece kotlete na rostilju na drveni ugljen koji imam u sklopu ljetne kuhinje.Beefsteke i kotlete nabavljamo sami.Od cateringa. Bi htjeli nekoliko toplih jela poput rizota i pljukanaca te neke hladne salate.Svega treba biti na bazi 60 ljudi.

Vjenčanje

  • Datum događaja: 5.09.2020.
  • Mjesto događaja: Krk.
  • Broj osoba: Više od 50 osoba

Dobra večer. Potrebna nam je kompletna organizacija vjenčanja na otvorenom. Treba nam sve od toplog, hladnog predjela, svih slijedova hrane do torte. Takodjer su nam potrebni stolovi, stolice,stolnjaci, navlake za stolice i sve sto ide za uredjenje stolova. Naravno bestek i tanjuri. Kompletno sve kako bi svadbena večera bila kompletirana za cca ljudi. Naravno i konobari. Vrijeme trajanja planiramo od 19h do 3h.

Vjenčanje

  • Datum događaja: 11.07.2020.
  • Mjesto događaja: Zagreb, Gornje Vrapče, dvorište kuće
  • Broj osoba: Više od 50 osoba

Poštovani, Molim Vas ponude za catering kod mladoženje (naresci uz peciva i kruh) za 30 osoba, te za prijem gostiju prije crkve kod mladenke, okvirno bi bilo oko 80 ljudi, tu bi uz nareske i peciva željeli par vrsti salata i štrukle. Molim ponudu uz konobare koji bi posluživali naše piće, a hrana bi bila poslužena kao švedski stol, te ponudu koja uključuje nekoliko visokih barskih stolova. Ponude slati isključivo na e-mail.

Privatna zabava

  • Datum događaja: 16.05.2020
  • Mjesto događaja: Viškovo
  • Broj osoba: Više od 50 osoba
  • Željeni obroci: Finger food, Hladna jela/predjela, Topla jela
  • Vrsta posluživanja: Posluživanje
  • Dodatno: Tanjuri i pribor, Stolovi i stolice, Šator

Planirani broj gostiju 50-60. Šator mi treba samo u slučaju lošeg vremena, molim napisati dostupne dimenzije. Molim vas ponudu i opis nuđenih jela. U ponudi bi trebalo biti zastupljeno mesna jela 50%, riba 30%, Vege 20%. Želim i salate. Trebaju mi 2 konobara za posluživanje hrane i našeg pića. Čaše za pjenušac i vino mi trebaju također, nema za izabrati u ponudi. Hvala!

Vjenčanje

  • Datum događaja: 6.6.2020.
  • Mjesto događaja: Zagreb, Jaruščica
  • Broj osoba: Više od 50 osoba

Tražim JEDNOSTAVNIJI catering (hladne plate s narescima i finger food)- BEZ: kolača, salata i ikakvih toplih jela itd. Od pića: pivo, bijelo i crno vino, mineralna, 2,3 vrste soka. 2 konobara za točenje pića. 10 visokih stolova sa navlakama šator da pokriva bar 30ak m kvadratnih broj gostiju 80 molim ponudu na mail:

Privatna zabava

  • Datum događaja: 03.05.2020.
  • Mjesto događaja: Zagreb, Dubrava
  • Broj osoba: Do 30 osoba
  • Željeni obroci: Hladna jela/predjela, Topla jela, Deserti
  • Vrsta posluživanja: Samoposluživanje
  • Dodatno: Tanjuri i pribor

Molim ponude za 14 odraslih osoba i 4 djece. Uglavnom, zanima me samo ponuda glavnog jela tj. mesnih jela s prilogom, bez hladnih predjela, bez salata, bez deserta i bez pića. Zanima me mesna plata sa čevapima, ražnjićima, šiš čevapima i sl., zagrebački odrezak, meso u saftu sa šampinjonima, pašticada s njokima i što se još nudi od toplih mesnih jela. Lokacija je Čučerje, Dubrava. Treba mi hrana za 17 odraslih i 6 djece,od toga su troje male djece pa njih ne treba računati, dakle za 20 osoba. Datum je 03.05

Poslovni domjenak

  • Datum događaja: 13.03/20 u 8h
  • Mjesto događaja: Rijeka, talijanska zajednica
  • Broj osoba: 30–50
  • Željeni obroci: Finger food, Deserti
  • Vrsta posluživanja: Samoposluživanje

PLATE S KANAPEIMA SUHOMESNATO SA PODLOGOM SIR.PUTAR. ILI MAJONEZA ŠUNKA KULEN KRASTVCI KOMADIĆI SVJEŽE CRVENE PAPRIKE TE RIBLJI MAZANO S BAKALAR NA BIJELO -IMA U BOĆICAMA PAKIRANO PO OKO GR MASLINA ILI PAŠTETA OD TUNE MASLINA KAPARE I SL. OKO 80 KOMADA DEBLJINE 1,5 CM PROMJET FRANCUSKOG KRUHA NA 4 PLATE EVENT. I PONUDA ZA SITNE KOLAČIĆE MINJONI, RAZNE PITE -MEDENA, MAĐARSKA,KATARINA ŠNITE I SL. TO JE SAMO SMJERNICA POUZDAJEM SE U VAŠE ISKUSTVO I KREATIVNOST SRDAČAN POZDRAV JASNA

Privatna zabava

  • Datum događaja: 31.03.2020.
  • Mjesto događaja: Zagreb
  • Broj osoba: Više od 50 osoba
  • Željeni obroci: Finger food, Bar/piće
  • Vrsta posluživanja: Posluživanje
  • Dodatno: Tanjuri i pribor, Stolovi i stolice

U prostorima kompanije pripremam privatni domjenak za 50-80 ljudi. Datum je utorak 31.03. bilo bi dobro da dodjete i postavite hranu i stolove i case u 15h i pocetak bi bio u 16h. Od hrane me zanima finger food, mali hamburgercici, pileci prutici, neko meso rolano i sl. i bezalkoholno piće u cijeni. Posluzivanje moze biti sokova a hranu bi si ljudi uzimali sami. Potrebni su mi stolovi na koje bi bila postavljena hrana stolice nisu potrebne. Mogu li dobiti ponudu po osobi koja bi ukljucivala hranu i bezalkoholno pice, posluzivanje, stolove za hranu i pribor tanjure i case. Hvala. Planirani zavrsetak dogadjaja je u 18-19h.

Privatna zabava

  • Datum događaja: 03. svibnja 2020.
  • Mjesto događaja: Velika Mlaka
  • Broj osoba: Do 30 osoba
  • Željeni obroci: Topla jela
  • Vrsta posluživanja: Samoposluživanje

15 osoba. Od toga 2 odrasla vegeterijanca, jedan jede ribu i morske plodove, a drugi ne. Dvoje djece, 2 godine i 9 godina(prvopričesnik)...i još 2 maloljetnika....proslava će biti ležerna, u obiteljskoj kući / dvorištu. Sve osim glavnih jela pripremit ćemo samo. Volimo meso, roštilj, svu tjesteninu i njoke, gljive, bogate umake od sira, povrće ..... krumpir, rižu i žitarice... :)