Djeciji rodjendan15 djece 8 g
organizira Event na Varaždinskom Aerodromu za padobrance i osobe koje skaču po prvi puta. Potreban nam je ponuđač koji bi imao ponudu pića (toplih i hladnih napitaka, alkoholnih i bezalkoholnih) te također ponudu brze hrane po mogućnosti. Očekivan broj posjetitelja je oko 30 padobranaca + 60 rezerviranih tandem skakača + cca posjetitelja. Više detalja na https://www.skydivecroatia.com/vijest.php?vijest=
Poštovani, u srijedu 11.05. organiziram doručak za nekoliko naših stranih direktora na adresi našeg ureda u Zagrebu – Ulica Frana Folnegovića 1C. Doručak će biti za 8 ljudi i održati će se u periodu od 08:00 – 09:00 ujutro. Zanima me imate li u ponudi uredski doručak i što bi sve takav jedan doručak uključivao i koja bi bila cijena? Iz ponude vjerojatno ne bi uzeli sve jer nešto već imamo osigurano, primjerice piće, ali ono što nam je bitno da doručak sadrži: 1. platu sireva za 8-ero ljudi– u kombinaciji sa voćem (grožđe, jabuke, orašasti plodovi (bademi, orah), dinja, krekeri i slično) 2. platu narezaka za 8-ero ljudi uz nekoliko vrsta salama, kobasica (kobasice na zahtjev direktora 😉) 3. kruh za 8-ero ljudi (bilo da su neka mala peciva ili bagetti) i/ili neki tost u trokutićima 4. desert u čašama – (jogurt, voće, ili tako neka kombinacija idealna za doručak) i macaronsi u našim korporacijskim bojama. S obzirom da je doručak u 08:00 sati, dostavu bi voljeli već oko 07:30 kako bi sve stigli na vrijeme pripremiti. Molim Vas ponudu koja bi uključivala gore navedeno i ukoliko je moguće, što prije 😊 Hvala Vam, Pokas p.s. ljubazno Vas molim ponudu na email adresu
Postovani, trebala bi menu slicno ovome sto sam navela. Konkretno, da budu 3 razlicite vrste mesacmalo umak, malo pečeno. Također, ako se moze kao catering dostaviti, ukoliko ne može, bit ce u redu i samo plata/e za stol. Zeljeni menu: (ili nest slicno,spremni smo za korekciju) Marinirani i dimljeni pileći file sa žara s rižom i povrćem Čevapčići i svinjski ražnjići s pečenim krumpirom i povrćem sa žara Pureći zagrebački odrezak s kroketima i umakom od šampinjona +Salata sezonska, lisnata +Kruh, baguette
Napomena: istoga dana održat će se dva eventa. Prvi je u 11 sati (do 13 sati) za 50 osoba, formalno događanje. Drugi je u 18 sati (do ponoći) za osoba, neformalno druženje zamišljeno kao zabava. Molimo ponudu koja uključuje sve označeno (stolice neće trebati) te drugu ponudu bez stolova i stolica.
Međunarodni Festival Puhačkih Orkestara glazbenika izvođača + cca ljudi publike. Ispred dvorane u kojoj se održava koncert koji traje od 17.00h - 18.30h treba postaviti neki šank, visoke stolove, pokoji suncobran, nekoliko klupa, stolova te u prodaju dati gemište, sokove, pivo, vodu U periodu od 16.00h - 20.00h Posluživati goste koji će htjeti popiti piće / platiti Ne trebamo hranu nego samo piće
Trebala mi vaša ponuda cataringa za jedan događaj u firmi za ukupno cca 40 ljudi. Potrebno bi mi bilo sve od dostave hrane do čišćenja s priborom. Vrsta hrane po mojoj viziji da bi zadovoljili sve bi bilo jedan ovaj štrukli, mješano meso s povrčem, piletina u umaku od sira s njokama/krumpir te crni ili slični rižoto za ribojede. Unutar toga opcija bi bila salata sezonska ili šopska i peciva.
Poštovani održavamo dvondnevnu konerenciju s 19 osoba, sa pauzama za ručak u kojima trebamo dostavu cateringa. U petak je adresa dostave Ulica Baruna Trenka 11, zagreb, u 13 h, a u subotu Aleja Vlade Antolića 2, zagreb, u 14 h. Zahtjevi za distribuciju jela su: meso i bez restrikcija 10 osoba vegetarijansko, bez sirovog luka 6 osoba vegansko, bez glutena i orašastog voća 3 osoba
Poštovani, imamo svadbu 5.8. izvan Zagreba, a u Zagrebu (zagrebačka Dubrava) pripremamo predsvadbeni domjenak za minimalno 40 uzvanika. Zanimaju nas hladne plate, salate, peciva umjesto kruha, zagorske štrukle i sl. Uglavnom ne finger foods ni canapee. Isto tako nas zanimaju slastice pogodne za visoke temperature u taj datum. Molim vas ponudu. Zahvaljujem
Pozdrav, tražimo uslugu cateringa za manje vjenčanje od 30-ak ljudi na lokaciji Marija Bistrica. Zamislili smo da imamo neki lagani finger food na početku, te da se nakon toga prijeđe na glavna jela koja će biti poslužena na švedskom stolu i uz to da se sa strane složi jedan slatki kutak, jer neće biti potrebe za posluživanjem hrane.