
Sezonski ugost. obrt s periodom rada 01.05.- 30.09. Broj ulaznih računa - godišnje. Broj zaposlenih u sezoni: 5-6 radnika max. Sam plaćam račune, doprinose i poreze. Utržak polažem sam.
Čišćenje ugostiteljskog objekta, cca 40m2 sa kuhinjom. Čišćenje poda, stropa i zidova, polica od prašine i mrlja. Čiščenje se ne odnosi na ugostiteljski inventar (napa, roštilj, friteza)
IT usluge Kako razmjenjujemo račune? Mailom ili mora fizički? Koliko ću imati ulaznih računa ovisi i o tome što sve mogu tretirati ulaznim računom, a na tom području očekujem savjetotovanje. Kako imam uvid u stanje tvrtke? Firmu otvaram za mjesec dana, sad sam paušalni obrtnik. Imam dosta pitanja, ali to nije za ovu formu komunikacije.
Ili jednom tjedno ili dvaput mjesečno
pekarstvo, do kraja 4.mj mora biti otvorena firma
Otvaram obrt (pekaru) pa me zanima knjigovođa
Potrebno mi je savjetovanje vezano uz prodaju parcele te poreza na dobit kao fizičke osobe
Registracija poduzeca pri kraju, potreban Knjigovodja i savetnik sa kojim mogu da komuniciram Molim poziv na viber, whats app ili telegram +